Syns du inte finns du inte!

Fick en intressant guide i min inbox härom veckan från Beyond Communication om varumärkesplattformens sju delar. Intressant läsning för mig som hjälper företag att ta nästa steg. Då är varumärket avgörande för att lyckas. Det är inte förrän du vet vad ditt varumärke verkligen står för, som du kan börja synas med framgång.

Och att synas med sitt varumärke är idag viktigare än någonsin. När jag drev Make IT tryckte vi ut vårt varumärkeslöfte Always Online på så många sätt och i så många kanaler som möjligt. Visst, det var inte gratis, men det var väl investerade pengar då det bekräftade befintliga kunders val av oss som partner och fick nya kunder intresserade.

Syns du inte så finns du inte, är fortfarande en sanning. Men det gäller att du har koll på hur du ska synas med ditt varumärke.

Av Thomas Lantz