Lojal i med- och motgång

Jag vill se ett levande city som är en trygg och inspirerande plats för alla såväl dag- som kvällstid. Min grundläggande övertygelse är att människor kan mer än de tror, men tror de inte det får man ge dem en knuff i rätt riktning. Det är så människor och samhälle utvecklas. Utifrån min erfarenhet av att ha grundat och drivit flera bolag, bl.a. IT-företaget Make IT, har jag i dag också plats i Borås Elnäts styrelse och i Borås Stads IT-råd.

Som gammal företagare tror jag på att lyssna, tänka och sedan ta beslut. Beslut man står fast vid och ser till att genomföra. Därför är det väldigt viktigt att sätta upp mål. När jag drev företag kunde det handla om budget eller kunder. I politiken kommer det handla om näringsliv, besöksnäring och en trygg stad för alla. 

Sist men inte minst – jag missar sällan något med Elfsborg eller Borås Basket. Gudarna ska veta att det inte alltid är så roligt. Men gillar jag något gör jag det både i mot- och medgång. 

@liberalernaboras @liberalernas

Kryssa mig i kommunvalet 1️⃣7️⃣

Av Thomas Lantz